• Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023
          • Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

          • Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023 sa uskutoční dňa 30.6.2023 o 8:00 hod. na pergole. V prípade nepriaznivého počasia budeme v triedach. ŠKD – ranná, poobedná a obedy nebudú. Ďakujeme a prajeme krásne prázdniny!

        • Minecraft Cup 2023
          • Minecraft Cup 2023

          • Tento rok sa žiaci našej školy Adam Čajkovič - 2.A a Tobiáš Vilček - 4. zapojili do súťaže Minecraft Cup 2023. Témou súťaže boli Dejiny Slovenska v Minecrafte. Ich úlohou bolo zvoliť si kúsok dejín Slovenska a postaviť výukový svet v Minecrafte. Adam Čajkovič sa umiestnil na prvom mieste v kategórii Junior s prácou Kaštieľ v Dolnej Krupej. Tobiáš Vilček bol úspešným riešiteľom. Vytvoril edukačný svet s názvom Mohyla Milana Rastislava Štefánika. Chlapcom srdečne blahoželáme a prajeme veľa programátorských úspechov. Fotky: Minecraft Cup 2023.

        • Súťaže v armwrestlingu
          • Súťaže v armwrestlingu

          • Ďakujeme za vzornú a úspešnú reprezentáciu školy žiačke 9. ročníka Eliške Ladvenicovej v armwrestlingu.

            Našu školu reprezentovala na celoslovenskej súťaži základných škôl v Dolnom Kubíne, kde obsadila 1. miesto.

            Taktiež robila dobré meno našej škole na medzinárodnej súťaži v Maďarsku, kde obsadila vo svojej kategórii U15 2. miesto na pravú ruku a 2. miesto na ľavú ruku.

            V apríli sa stala dvojnásobnou majsterkou Slovenska v kategórii U15, čím si zabezpečila miestenku na majstrovstvá Európy v Moldavsku, kde získala na pravú ruku bronzovú medailu a zabezpečila si tak miestenku na majstrovstvá sveta.

            Poďakovanie patrí aj trénerovi Ivanovi Gregoričkovi a p. učiteľke Mgr. Evke Gregoričkovej za športovú prípravu Elišky na súťaže. Fotky v galérii: Súťaže v armwrestlingu.

        • Šikovníček
          • Šikovníček

          • Aj v šk. roku 2022/2023 pracovali žiaci z 2.A v krúžku Šikovníček, na ktorom zapájali do práce hlavne svoje šikovné ruky. Tvorili rôzne úžitkové i dekoračné výrobky, darčeky, ozdoby, v ktorých využívali rôzne materiály, zdokonaľovali  si rôzne techniky a postupy. Vyzdobili jedáleň i triedu, vyrobili ozdoby na vianočné trhy, vytvorili množstvo darčekov a ozdôb... Rozvíjali si jemnú motoriku, zručnosť a obratnosť pri práci, estetické cítenie, fantáziu, predstavivosť, ale aj spoluprácu, trpezlivosť, pozitívne hodnotenie seba i druhých,... Mali aj diskopárty a rôznu zábavu. Ako pracovali - s chuťou a radosťou, a ako sa im darilo si môžete pozrieť v galérii: Šikovníček.

        • Športový deň – oslavy MDD s Trnavskou charitou
          • Športový deň – oslavy MDD s Trnavskou charitou

          • V stredu, 21.6.2023, sa žiaci 1. stupňa s nadšením ponáhľali na ihrisko TJ Dolná Krupá, kde na nich už čakali naši priatelia a dobrovoľníci z Trnavskej charity, ktorí pre nich  pripravili športové dopoludnie plné súťaží, zábavy, skvelých zážitkov i pekných aj sladkých odmien. Deti tak opäť prekonávali sami seba, snažili sa podávať čo najlepšie výkony, ale hlavne sa dobre zabávali. Na jednotlivých stanovištiach dokazovali svoje zručnosti, obratnosť, rýchlosť, presnosť, ale aj trpezlivosť  pri lovení rybičiek v bazéne, pri hádzaní kruhov na kužeľ, pri hádzaní mobilom do diaľky, pri triafaní lopty na bránu i malej loptičky do koša, pri preskakovaní prekážok, pri triafaní kolíkov či pri zhadzovaní pohárikov vodným prúdom, pri kľučkovaní s loptou, ale mohli si vyskúšať aj zavolať a poskytnúť prvú pomoc zranenému. Spoluprácu a bojovnosť dokazovali pri medzitriednom zápolení v preťahovaní sa lanom. Celé športové dopoludnie im navyše spestrili pekným tanečným vystúpením deti z tanečného klubu z Trakovíc. Úsmevy a nadšené štebotanie našich detí je dôkazom, že sa im stredajšie dopoludnie s Charitou veľmi páčilo. Ešte raz zaň všetci veľmi pekne ďakujeme. Fotky si môžete pozrieť v galérii: Športový deň – oslavy MDD s Trnavskou charitou.

        • Zápisný lístok na stravu a návratka
          • Zápisný lístok na stravu a návratka

          • KLIK - Zápisný lístok na stravu a návratka

            Ak máte záujem o stravovanie od 04.09. 2023 treba poslať najneskôr do 21.07.2023 vypísaný stravný lístok spolu s návratkou, inak žiakovi nebude poskytnutá dotácia na stravovanie. Tí, ktorí už návratku podali v máji, stačí iba nový zápisný lístok.

            Ak nebude podaná žiadosť do daného termínu, stravovať sa môže až od októbra.

            Za pochopenie ďakujem.

            S pozdravom Šurinová, vedúca šk. jedálne

        • Školský výlet do Vysokých Tatier - 4. a 5. ročník
          • Školský výlet do Vysokých Tatier - 4. a 5. ročník

          • V posledný školský mesiac je zvykom, že žiaci trávia čas nielen v škole, ale aj na školských výletoch. Na jeden taký sa vo štvrtok 8. 6. vybrali aj žiaci 4. a 5. ročníka. Cieľom ich cesty boli Vysoké Tatry. Počas 2 dní žiaci zažili veľa zážitkov vo vlaku, v galérii trick-artu Tricklandia, na turistike na Obrovský vodopád alebo počas jedinečnej prehliadky Vysokých Tatier na veľkoplošných  projekciách v Tatry vnútri. Aj napriek tomu, že Medard nezostal nič dlžný svojej povesti a občas nás sprevádzal dažďovými prehánkami, žiaci si nakoniec výlet užili naplno. Fotky si môžete pozrieť v galérii: Školský výlet do Vysokých Tatier - 4. a 5. ročník .

        • Dejepisná exkurzia – Múzeum holokaustu v Seredi
          • Dejepisná exkurzia – Múzeum holokaustu v Seredi

          • Holokaust je téma, o ktorej treba rozprávať. Práve preto v stredu 7. 6. 2023 navštívili žiaci 9. ročníka Múzeum holokaustu v Seredi – zachovaný pracovný a neskôr koncentračný tábor. Oboznámili sa s utrpením Židov počas 2. svetovej vojny. Získané informácie si mohli overiť v kvízových otázkach od pani sprievodkyne. Potom sa presunuli do Trnavy, kde ich študentky SOŠ obchodu a služieb pútavým výkladom previedli životom židovského dievčaťa Anny Frankovej a prepojili ho so súčasnými problémami spoločnosti – predsudkami a diskrimináciou. Fotky si môžete pozrieť v galérii: Dejepisná exkurzia – Múzeum holokaustu v Seredi.

        • Aranžovanie kvetov k príležitosti Slávnosti ruží
          • Aranžovanie kvetov k príležitosti Slávnosti ruží

          • Dňa 2. 6. 2023 sa žiaci ôsmeho ročníka zúčastnili aranžovania kvetov k príležitosti Slávnosti ruží. Aranžovanie prebiehalo v spolupráci so Spojenou školou v Rakoviciach. Ich učitelia žiakom najskôr predstavili školu a jej učebné odbory. Následne mali ôsmaci možnosť pod odborným dohľadom študentiek danej školy naaranžovať vlastné kvetináče. Žiakov aranžovanie zaujalo a veľmi bavilo. Preukázali veľký zmysel pre estetiku a krásu. Za svoje výtvory boli pochválení učiteľmi aj organizátorkou podujatia. Fotky si môžete pozrieť v galérii: Aranžovanie kvetov k príležitosti Slávnosti ruží.

        • Exkurzia - Skládka odpadov - FCC Trnava
          • Exkurzia - Skládka odpadov - FCC Trnava

          • Aj pracovný týždeň sa môže začať nezvyčajne, nielen učením. Presvedčili sa o tom žiaci  8. a 9 .ročníka, ktorí sa v pondelok ráno 5. júna 2023 vypravili na exkurziu do spoločnosti FCC Trnava na skládku odpadov, kde naživo videli ako vyzerá, keď odpad neseparujeme a kde sa odváža väčšina komunálneho odpadu. Navštívili sme triediacu linku papieru a plastov, kde sa ručne dotrieďuje triedený zber papiera a plastov. Mali sme možnosť priamo od kompetentných zamestnancov dozvedieť sa, čo sa deje s domácim odpadom, ako sa odpad triedi a prečo je potrebné už v domácnostiach ale i v škole sa zapájať do triedenia odpadov. Fotky si môžete pozrieť v galérii: Exkurzia - Skládka odpadov - FCC Trnava.

        • Oslavy MDD na strelnici
          • Oslavy MDD na strelnici

          • Všetci žiaci 1.stupňa sa už nevedeli dočkať osláv svojho sviatku – MDD – na spoločnom stretnutí s našimi priateľmi z poľovníckeho združenia Tri háje Krupá, ktoré sa uskutočnilo v piatok, 2.6.2023 na strelnici. Aj tento rok bolo toto spoločné stretnutie pre deti dopoludním príjemne stráveným v lone prírody, kde ich čakalo veľa zábavy, súťaží, priateľských rozhovorov, sladkého maškrtenia i vytúženej opekačky,...a na konci i bohatej nádielky v podobe krásnych odmien a darčekov. Aj tento rok bolo spoločné dopoludnie obohatením pre všetkých - nebola tu núdza o srdečný smiech a dobrú náladu. Rozžiarené očká detí i našich dospelých priateľov - poľovníkov, ktorí sú pre deti vzorom a vštepujú im lásku k prírode, vedú k jej ochrane a učia skutočným hodnotám, sú dôkazom, že sa celé dopoludnie nieslo v skvelej atmosfére a všetci sa už tešia o rok na ďalšie priateľské stretnutie.

            Ešte raz sa chceme všetkým priateľom z  PZ Tri háje Krupá veľmi pekne poďakovať. Veľmi si vážime, čo pre naše deti robíte J Fotky si môžete prezrieť v galérii: Oslavy MDD na strelnici.